Home » Актуальні питання дошкільної освіти » Засідання районної Школи педагогічної майстерності «Батьківський всеобуч»

Засідання районної Школи педагогічної майстерності «Батьківський всеобуч»

27 лютого 2020 року викладачі кафедри теорії та методик дошкільної освіти Бабюк Т. Й., Ватаманюк Г. П., Пукас І. Л. та студенти 4 курсу спеціальності Дошкільна освіта Гарасим Ірина та Панчук Ліза взяли участь у засіданні районної Школи педагогічної майстерності «Батьківський всеобуч» з теми «Казкотерапія як дієвий засіб впливу на всебічний розвиток дошкільнят». Відбувся захід на базі Кадиєвецького ЗДО «Дюймовочка», який очолює Середа Інна Миколаївна.

У теоретичній частині засідання педагоги закладу та гості – представники університету й завідувачі ЗДО району обмінювалися досвідом роботи в означеному напрямку, обговорювали різні аспекти заявленої проблеми з погляду науки і практики. Змістовими компонентами практичної частини стали мозковий штурм, привітання театральної студії Кадиєвецької ЗОШ, казкова майстерка (робота в групах – діти, батьки, педагоги), ділові ігри. Усі присутні із задоволенням поринули у світ дитинства і казки за допомогою казкового лабіринту та емоційно-насичених вокальних і танцювальних виступів вихованців.

Після побаченого і прожитого наші студентки переконано заявили, що у виборі професії не помилилися.

Колектив кафедри теорії та методик дошкільної освіти Кам’яненць-Подільського національного університету щиро дякує методисту районного методичного кабінету сектору Кам’яненць-Подільської районної державної адміністрації Кашубі Н. Л. та завідувачу ЗДО Середі І.М. за запрошення й гостинність.

Галина Ватаманюк

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram