Home » #kpnu » Зустріч з майбутніми огієнківцями

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Зустріч з майбутніми огієнківцями

24 травня відбулася чергова онлайн-зустріч із майбутніми студентами – випускниками Новодністровської гімназії Сокирянського району.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася завідувачка кафедри теорії та методик дошкільної освіти Леся Галаманжук, ознайомивши абітурієнтів та їхніх батьків із спеціальністю 012 Дошкільна освіта. Детальніше про спеціальність та освітню програму «Дошкільна освіта. Логопедія» абітурієнтам розповіли Наталія Каньоса та Ірина Газіна – викладачі кафедри теорії та методик дошкільної освіти. Також із особливостями вступу до університету в 2022 році ознайомила Мар’яна Гордійчук, проконсультувавши випускників щодо підготовки мотиваційного листа тощо.

Крім того, випускники мали змогу познайомитися із колективом кафедри, дізнавшись багато корисної інформації щодо особливостей організації освітнього процесу, наукової діяльності, проходження практики в закладах дошкільної освіти та багато іншої цікавої та потрібної інформаці.

На завершення продемонстровано відеоролик, який підготували студенти педагогічного факультету, розповівши про виховну роботу яка проводиться на факультеті, організацію свят та розваг, в якому було відображено події із студентського життя, особливості навчання та проведення дозвілля в стінах рідного факультету.

Отож, запрошуємо до нас на навчання. Адже саме у нашому університеті є всі передумови, щоб здобути якісну освіту й різносторонньо розвивати свої таланти. Бажаємо успіху та не помилитися у власному виборі!