Home » #kpnu » Науково-педагогічні працівники К-ПНУ пройшли підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Освіта та піклування» (Education & Care)

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Науково-педагогічні працівники К-ПНУ пройшли підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Освіта та піклування» (Education & Care)

Науково-педагогічні працівники кафедри теорії та методик дошкільної освіти К-ПНУ пройшли  онлайнове підвищення кваліфікації «Особливості освіти дітей раннього та дошкільного віку за змішаною та дистанційними формами» за освітньою програмою «Освіта та піклування» (Education & Care) - Система освіти дітей раннього та дошкільного віку «Mr.Leader».

Учасникам надали докладні роз’яснення, рекомендації та інструменти щодо продуктивного застосування нових можливостей у демонополізованій сфері підвищення педагогічної кваліфікації щодо Інноваційної онлайнової платформи  із щоденним плануванням «Mr. Leader days» (2-6 років).

Програма Mr.Leader призначена для дітей від 2 до 6 (7) років, розвиває їхні лідерські якості, а також схвалена МОН України. Навчатися за цією програмою можна як у дитячих центрах, так і вдома, не маючи педагогічної освіти для правильного виховання дитини.

Всеукраїнська онлайнова система освіти та піклування за дітьми «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві активності для малечі. Курс є прикладом як об’єднання різних стейкголдерів заради якісного професійного зростання педагогів, так і власне програми підвищення кваліфікації, яка відповідає всім сучасним правилам.