Home » Без категорії » Круглий стіл: «Сучасна освіта: синергія дошкільної, початкової та вищої освіти для забезпечення безперервності освітнього процесу»

Круглий стіл: «Сучасна освіта: синергія дошкільної, початкової та вищої освіти для забезпечення безперервності освітнього процесу»

2 жовтня 2024 року здобувачі вищої освіти спеціальності «Дошкільна освіта» та науково-педагогічні працівники кафедри теорії та методик дошкільної освіти взяли участь у засіданні круглого столу на тему «Сучасна освіта: синергія дошкільної, початкової та вищої освіти для забезпечення безперервності освітнього процесу», організованого управлінням освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради на базі Молодіжного центру.

Мета заходу – вдосконалення шляхів співпраці дошкільної, початкової і вищої освіти заради її якості та інтеграції в європейський освітній простір.

Для майбутніх вихователів та учителів початкових класів було проведено майстер-класи з виготовлення дидактичних засобів навчання, різноманітних сувенірних виробів, які могли придбати всі охочі за донат.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся міський голова Михайло Посітко, який з нагоди професійного свята педагогів, нагородив кращих працівників закладів середньої і вищої освіти грамотами та вручив подяки. Під час теоретико-практичної частини учасники круглого столу змогли обмінятися практичним досвідом та ознайомитися з науковими підходами щодо навчання та виховання дітей дошкільного і молодшого шкільного віку. Від кафедри теорії та методик дошкільної освіти виступила Іванна ПУКАС, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти, яка запропонувала для обговорення тему «Вектори наступності дошкільної і початкової ланок освіти».

А далі… жваве спілкування, дискусії, рішення і … фото напам’ять.

Подібні заходи є дуже важливими для досягнення спільної мети – перемоги, вони мотивують та надихають. Дякуємо усім небайдужим, хто долучився!

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook