Home » Актуальні питання дошкільної освіти » День Відкритих Дверей

День Відкритих Дверей

НАВЧАЄМОСЬ, ПИШАЄМОСЬ І ВАС ЗАПРОШУЄМО, МАЙБУТНІ ОСВІТЯНИ!

 

В умовах зростаючої конкуренції ринку професій та освітніх закладів, які готують студентство до трудової діяльності надзвичайно важливим є проведення різноманітних профорієнтаційних заходів, які орієнтуватимуть абітурієнта у виборі власної траєкторії життя.

Професійна орієнтація – специфічний засіб психолого-педагогічної підготовки особистості до вибору професії, в рамках якої 8 лютого 2020 року на педагогічному факультеті Кам’янець-Подільського національного університету було проведено «День відкритих дверей». Мета заходу – профорієнтація абітурієнтів, ознайомлення з правилами прийому на навчання у 2020 році та організацією освітнього процесу, матеріальною базою та перспективою розвитку факультету.

Максимум відомостей про педагогічний факультет, напрями наукових досліджень, перспективи та плани на майбутнє, переваги спеціальностей, які отримують випускники педагогічного факультету, гості заходу дізналися від декана, доктора педагогічних наук, професора В. М. Лабунця. Про особливості навчання зі спеціальності Дошкільна освіта та додаткової спеціальності Початкова освіта / Логопедія, які здобувають  студенти, навчаючись на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти, присутнім розповіли представники кафедри, викладачі – Т. Й. Бабюк, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри, М. С. Гордійчук, кандидат педагогічних наук, доцент, заступник декана з виховної роботи, І. О. Газіна, кандидат педагогічних наук, доцент. Зокрема було висвітлено такі питання як: основні навчальні дисципліни спеціальності, види практик та діяльність студентів на них; змістовність студентського життя (виховні, наукові й розважальні заходи, тематичні тижні, відвідування гуртків, секцій, участь в різноманітних акціях, флешмобах загальноміського значення участь у громадському житті факультету, студентське самоврядування тощо), організація освітнього процесу впродовж навчального року та розпорядок робочого тижня і дня тощо.

Запитання абітурієнтів переважно стосувалися вступних іспитів, кількості бюджетних місць, перспектив працевлаштування після закінчення вузу, системи пільг, передбачених для різних категорій населення, наявності  гуртожитків та умов проживання у них, вартості плати за навчання та його форми (денна і заочна). Представники приймальної комісії,  декан, викладачі кафедри детально відповіли на всі поставлені запитання. Завдяки таким зустрічам абітурієнти ближче познайомитись із закладом, зазирнули в майбуття, побачили реальне студентське життя й уявили себе частинкою великої родини Кам’янець-Подільського національного університету.

Сподіваємося, що день 8 лютого 2020 року для багатьох юнаків і дівчат став визначальним у виборі майбутньої професії та Альма-матер.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram