Home » Без категорії » Розширюємо коло учасників обговорення ОПП

Розширюємо коло учасників обговорення ОПП

22 лютого 2023 року відбулася онлайн-зустріч із представниками редакції журналу «Дошкільне виховання» та видавництва «Світич», організована керівником навчально-методичного відділу університету кандидатом педагогічних наук, доцентом Гудимою Н.В. Учасники зустрічі – головна редакторка науково-методичного журналу «Дошкільне виховання» Юлія Журлакова та головна редакторка журналу «Джміль» (додаток до журналу «Дошкільне виховання») Ганна Остапенко, науково-педагогічні працівники кафедри теорії та методик дошкільної освіти, здобувачі вищої освіти.

Зустріч присвячена обговоренню освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Дошкільна освіта. Логопедія» та другого (магістерського) рівня «Дошкільна освіта». З презентаціями освітньо-професійних програм виступили гаранти Газіна І.О., кандидат педагогічних наук, доцент та Бабюк Т.Й., кандидат педагогічних наук, доцент. До обговорення долучалися  присутні.

Також у ході зустрічі було обговорено шляхи співпраці науково-педагогічних працівників кафедри теорії та методик дошкільної освіти із редакцією популярного журналу, вимоги до науково-методичних розробок, які подаються до друку (авторство, актуальність, оригінальність, своєчасніть подання до сезонних випусків.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram