Home » #kpnu » Звітна конференція з навчальної педагогічної практики в закладах дошкільної освіти здобувачів 2 курсу DOL1-B21 та DOL2-B21 групи

Звітна конференція з навчальної педагогічної практики в закладах дошкільної освіти здобувачів 2 курсу DOL1-B21 та DOL2-B21 групи

22 лютого 2023 року про результати навчальної педагогічної практики в закладах дошкільної освіти звітували здобувачі 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  (DOДL1-B21, DOL2-B21) спеціальності 012 Дошкільна освіта (денна форма навчання), які навчаються за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта. Логопедія. Керівники практики з фаху Каньоса Н.Г. та Галаманжук Л.Л., з психології Дуткевич Т.В. зазначили, що завдання виконані здобувачами вищої освіти на високому і достатньому рівнях.

 

Учасники конференції заслухали звіти студентів та обговорили результати практики. Здобувачі поділилися своїми враженнями від перебування в ролі вихователя та спілкування з дошкільниками. Також студенти висловлювали думки щодо особливостей організації освітньої роботи з дітьми дошкільного віку, створення тематичних осередків у груповій кімнаті, організації співпраці з батьками дошкільників, розповіли про власний досвід роботи з дітьми, набуття практичних умінь та навичок. Усі студенти погодились з думкою, що педагогічна практика – це необхідна і важлива складова  професійного становлення вихователя дітей дошкільного віку.

Керівники практики зі спеціальності Каньоса Н.Г. та Галаманжук Л.Л., з психології Дуткевич Т.В. підвели  підсумки роботи студентів на практиці, запропонували пройти анкету «Про проходження  практики».

 

 

 

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram