Home » Актуально » Обговорення ОПП «Дошкільна освіта. Логопедія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти із здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Обговорення ОПП «Дошкільна освіта. Логопедія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти із здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта

17  жовтня 2023 року для студентів третього курсу була організована зустріч з метою обговорення та удосконалення освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта. Логопедія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 012 Дошкільна освіта.

В обговоренні взяли участь розробники освітньо-професійної програми: гарант освітньо-професійної програми Ірина ГАЗІНА, , кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методик дошкільної освіти, Галина ВАТАМАНЮК, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти, Катерина ДЕМЧИК, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти, Іванна ПУКАС, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти, Мар’яна ГОРДІЙЧУК, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методик дошкільної світи та студенти 3 курсу DOL1-B21 та DOL2-B21.

Здобувачі з інтересом та відповідальністю поставилися до обговорення програми. Було висловлено ряд побажань та міркувань. Це свідчить, що майбутні фахівці серйозно ставляться до освітнього процесу й зацікавлені у якості знань та умінь, які вони отримують під час навчання в університеті.

Розробники програми цінують думки студентів та намагаються врахувати побажання та пропозиції щодо покращення якості освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта. Логопедія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Гарант програми та члени проєктної групи подякували здобувачам за їх активну позицію.