Home » #kpnu » Співпраця триває!

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Співпраця триває!

4 квітня 2024 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини на базі Науково-дослідного Центру цифрової педагогіки у дошкільній та спеціальній освіті відбувся Регіональний науково-методичний семінар «Педагогічне партнерство як чинник співпраці учасників освітнього процесу». У роботі семінару взяли участь науково-педагогічні працівники факультету дошкільної та спеціальної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, а також науковці з Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Під час семінару розглянуто питання конструктивної взаємодії педагогів закладу дошкільної освіти із сім’ями вихованців у творчому розвитку дітей дошкільного віку,  педагогічного партнерства педагогів з батьками дошкільників у закладі дошкільної освіти, представлено досвід співпраці батьків із педагогами закладів дошкільної освіти в Польщі та ін.

Кафедру теорії та методик дошкільної освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка представила кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Бабюк, виступивши з доповіддю «Організація просвітницької діяльності в закладі дошкільної освіти».

В ході семінару кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри дошкільної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, керівником Науково-дослідного Центру цифрової педагогіки у дошкільній та спеціальній освіті – Аллою Залізняк проведено тренінги, що сприяють налагодженню партнерської взаємодії педагогів з батьками дітей.

Семінар пройшов в атмосфері партнерських взаємин.