Home » #Дошкільна_освіта » Долучились до обговорення нового Закону України «Про дошкільну освіту» 

Долучились до обговорення нового Закону України «Про дошкільну освіту» 


14 серпня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри долучились до онлайн-зустрічі «Вивчаємо новий Закон України «Про дошкільну освіту»», яка транслювалась за допомогою популярного відеохостингу Youtube.

Під час зустрічі відбувалось обговорення аспектів законодавства у сфері дошкільної освіти, зокрема про: нові засади державної політики у сфері дошкільної освіти; розширення можливостей та гарантій для здобуття дошкільної освіти усіх дітей з урахуванням потреб та здібностей, зокрема дітей з особливими освітніми потребами, дітей внутрішньо переміщених родин; нові
підходи до трудових відносин в закладах дошкільної освіти та гарантії для педагогічних працівників; розвиток безпечного освітнього середовища.

Учасники зустрічі заслухали спікерів: Івана ЮРІЙЧУКА, заступника Голови Державної служби якості освіти України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; Ніну ОМЕЛЬЯНЕНКО, голову Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти».
Прослухана інформація на онлайн-зустрічі буде корисною для забезпечення освітніх програм «Дошкільна освіта» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів здобуття вищої освіти.

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook