Home » #kpnu » ВДАЛИЙ ФІНІШ

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

ВДАЛИЙ ФІНІШ

03 травня 2024 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася звітна конференція за результатами проходження виробничої організаційно-методичної практики в закладах дошкільної освіти здобувачами вищої освіти 4 курсу, групи DO1-B20. Практика тривала 4 тижні: з 01 по 26 квітня.

Упродовж цього періоду майбутні вихователі оволодівали професійними вміннями і навичками планування й організації освітнього процесу в різних вікових групах, проведення нетрадиційних занять, режимних процесів, виховних заходів, роботи з батьками, аналізу і самоаналізу різних видів активності дітей і дорослих у продовж дня. Також здобувачі освіти вправлялися у здійсненні методичного супроводу освітнього процесу в ЗДО – брали участь у методичних заходах, самостійно проводили методичні форми роботи з педагогами, здійснювали окремі види методичного контролю в різних вікових групах, оформляли відповідну документацію тощо.

Базами практики були заклади дошкільної освіти Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області.

Комісія по захисту практики (викладачі кафедри теорії та методик дошкільної освіти  Бабюк Т. Й., Ватаманюк Г. П., Демчик К.І., Каньоса Н. Г. заслухали звіти про виконання завдань практики, прийняли звітну документацію і побажали усім присутнім миру, успіхів на професійній  ниві.