Home » #kpnu » ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ У СПІВПРАЦІ

ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ У СПІВПРАЦІ

Впевненою ходою крокує Україною День Всеукраїнського Дошкілля – свято, що єднає дітей і дорослих, педагогів і батьків, усіх людей, причетних до дошкільного дитинства. Це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце дітям, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає життєвої мудрості.

Не залишилися байдужими до свята і майбутні вихователі – студенти педагогічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, які 26 вересня взяли участь у проведені спортивно-родинного фестивалю, організованого управлінням освіти і науки Кам’янець-Подільської територіальної громади Хмельницької області, де разом із педагогами-практиками виконували роль супроводжуючих команди (допомагали з обладнанням, спортивними атрибутами, при переміщенні тощо). Фестиваль проходив під девізом «У садку ростем здорові, сильні, мужні суперові!». В заході взяли участь 18 команд закладів дошкільної освіти територіальної громади.

Учасники команд – діти та їх батьки. Це свято спорту та сімейного єднання, яке декларує здоровий спосіб життя дітей та батьків, активні заняття спортом в родинному колі, а майбутнім педагогам дошкілля – гарний досвід проведення здоров’язбережувальної роботи в ЗДО та співпраці з батьками, черговою сходинкою до професійної майстерності й просто яскравою подією студентського життя.

Дякуємо керівним органам освіти міста та педагогам-наставникам ЗДО за надану можливість долучитися до свята.

Здобувачі спеціальності «Дошкільна освіта», 

колектив нпп кафедри теорії та методик дошкільної освіти К-ПНУ імені Івана Огієнка

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook