Home » Актуальні питання дошкільної освіти » Регіональний семінар-тренінг «Креативне Дитинство»

Регіональний семінар-тренінг «Креативне Дитинство»

Регіональний семінар-тренінг «Креативне Дитинство» (традиційні щорічні зустрічі)

м. Дунаївці, 1 листопада 2019 року

Лише творчі педагоги можуть виховати креативних вихованців !!!
У семінарі взяли участь викладачі та студенти кафедри теорії та методик дошкільної освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, завідувачі, методисти та вихователі закладів дошкільної освіти міста Дунаївці та району.

 

 

Гордійчук Мар’яна Сидорівна, кандидат педагогічних наук, доцент висвітлила питання актуальності творчого розвитку педагогів та дітей.

 

 

 

 

Каньоса Наталія Григорівна, кандидат психологічних наук, доцент розповідала про особливості співпраці сімейного і суспільного дошкільного виховання, важливість соціальної ролі сім’ї. Окремо зупинилася на сучасних формах співпраці з родинами. Також виступила з темою: «Покоління X, Y, Z – чому ми різні та як порозумітися одне з одним».

 

 

Демчик Катерина Іванівна, кандидат педагогічних наук, старший викладач  розповідала про нетрадиційні техніки малювання (Шульга) та їх вплив на розвиток творчих здібност .

 

 

 

 

Вихователь ЗДО 18 м.Кам’янця-Подільського  Гуменюк Ю. П. поділилася досвідом роботи з коректурними таблицями.

 

 

Викладачами та студенткою 3 курсу Пітурою Яною проведені майстер-класи «Креативне Дитинство» у рамках проведення семінару-тренінгу із підвищення кваліфікації.

 

Дякуємо за співпрацю!

 

 

Після завершення семінару була підписана угода про співпрацю між Кам’янець–Подільським національним університетом імені Івана Огієнка та управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради.

1 листопада 2019 р. плідна багаторічна взаємодія між методичним кабінетом управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради та науковцями Кам’янець–Подільського національного університету імені Івана Огієнка вивершилась   підписанням договору про співпрацю між Кам’янець–Подільським національним університетом імені Івана Огієнка в особі ректора Копилова С.А. та управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради в особі начальника управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Ісакової І.А. Представником від Кам’янець–Подільського національного університету імені Івана Огієнка на зустрічі виступив Завальнюк О.М., доктор історичних наук, пофесор.
Сторони зобов’язались співпрацювати у сфері науково-методичної, навчальної та профорієнтаційної діяльності, а також галузі підвищення ефективності педагогічної, методичної та виховної роботи . Науковці Кам’янець–Подільського національного університету імені Івана Огієнка надаватимуть допомогу у підготовці з написання учнівських наукових робіт в системі МАН України, Всеукраїнських учнівських олімпіад та предметних турнірів, сприятимуть публікації методичних розробок педагогічних працівників.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram