Home » Актуальні питання сучасної початкової школи » ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

 Історичною подією в житті кафедри теорії та методик дошкільної освіти, педагогічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та студентів – випускників-магістрантів денної і заочної форм навчання стали урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам, які навчалися за спеціальністю 012 Дошкільна освіта. З’явилася нова генерація дипломованих фахівців, які будуть працювати на благо України і від яких залежатиме її майбутнє.

У стінах рідної «Аlma Mater» отримали безцінний запас знань і досвід та успішно здобули ступінь вищої освіти «магістра» 16 студентів денної форми навчання, з яких 5 – отримали дипломи з відзнакою і 26 студентів заочної форми навчання, з яких 8 дипломів з відзнакою.

Шановні випускники – колеги, майбутні науковці і практики! Щиро вітаємо Вас з успішним завершенням навчання, що є лише початком розкриття нових дивовижних можливостей щодо вирішення професійних викликів.

Сподіваємося, що час, який був проведений вами в університеті, назавжди залишить у ваших серцях яскраві спогади, а ті знання, що ви здобули, будуть супроводжувати ваш життєвий та професійний шлях, сприяючи пізнанню нових горизонтів, допоможуть в досягненні задуманих цілей, сприятимуть у виборі життєвого шляху і гідного місця у нашому суспільстві.

Нехай підґрунтям щасливого особистого життя і плідної професійної діяльності будуть міцне здоров’я, удача та оптимізм, натхненна думка, невичерпна енергія і щирі почуття, підтримка родини та колег!

Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Бажаємо Вам перемог, професійного зростання. Університет – це лише перша сходинка, навчатися потрібно завжди. Диплом магістра – це фініш і водночас старт. Тож удалого Вам кар’єрного старту! У щасливу путь, випускники!

           Професорсько-викладацький склад кафедри теорії та методик дошкільної освіти, заочний відділ університету

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram