Home » Актуальні питання дошкільної освіти » ПЕРШИЙ КРОК У ПРОФЕСІЮ

ПЕРШИЙ КРОК У ПРОФЕСІЮ

20 січня 2020 року кафедрою теорії та методик дошкільної освіти було проведено настановну конференцію з питань проходження навчальної педагогічної практики в закладах дошкільної освіти для студентів 2 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта з додатковою спеціальністю Початкова освіта / спеціалізацією Логопедія (групи ДОр1-В18 і ДОl2-В18) та студентів 3 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта за освітньою програмою Дошкільна освіта.

Керівниками практики від фахової кафедри відповідно до Наказу про проходження педагогічної практики студентами денної форми навчання педагогічного факультету було призначено: Бабюк Т. Й. (к.п.н., доцент, завідувач кафедри), Гордійчук М. С.( к.п.н., доцент), Газіну І.О. (к.п.н., доцент), Каньосу Н. Г.(к.псих.наук, доцент), Демчик К. І. (к.п.н., ст. викл.), Ватаманюк Г.П. (к.п.н., ст. викл.), Пукас І.Л. (к.п.н., ст. викл.). Від кафедри психології освіти керівниками навчальної педагогічної практики було призначено Дорофей С.В. (к.псих.наук, доцент), і Столяренко О. Б. (к.псих.наук, доцент). Фахівець І категорії навчального відділу Костюк С. М. відповідно до означеного Наказу вручила студентам направлення на бази практики, якими стали заклади дошкільної освіти №№1, 5, 8, 9, 16, 18, 19, 20 м. Кам’янця-Подільського.

З вітальним словом та настановами стосовно організаційних моментів проходження навчальної педагогічної практики виконання її завдань та оформлення звітної документації виступили керівник практики зі спеціальності – Ватаманюк Г.П., якою також було проведено інструктаж з техніки безпеки життя та охорони праці.

Викладачі – керівники практики побажали студентам впевненого старту до педагогічної діяльності, плідної творчої праці та успіхів на теренах дошкільної освіти.

У добрий час і в добру путь, майбутні педагоги!

Галина Ватаманюк

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram