Home » Актуально » Навчання студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта оффлайн

Навчання студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта оффлайн

У зв’язку з віднесенням м. Кам’янця-Подільського до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки на педагогічному факультеті освітній процес зі студентами спеціальності денної форми навчання проходить в аудиторіях з дотриманням Протиепідемічних заходів, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 23 травня 2021 року № 4.

Так, студенти груп DO1-B18 і DO2-B18 представляли презентації середньотривалих проектів, над якими працювали з навчальної дисципліни «Організація проектної діяльності в закладах дошкільної освіти» (викладач – Демчик К.І., к. п. н., старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти).

Працюючи над проектами «Портфоліо майбутнього вихователя» студенти навчаються створювати власну резюмовану презентацію-візитку як студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта». Разом із викладачем на заняттях портфоліо презентуються, аналізуються в процесі дискутування. Студентам надаються методичні рекомендації щодо специфіки оформлення презентацій такого типу, з’ясовуються недоліки та помилки, які в процесі обговорення виправляються. В цілому студенти задоволені, що саме оффлайн вони мають змогу проводити такі презентації своєї проектної діяльності.

Заняття зі всіма здобувачами першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта проводяться в аудиторіях відповідно з дотриманням окреслених вище Протиепідемічних заходів і, разом з тим, це дає змогу як студентам, так і викладачам кафедри дошкільної освіти безпосередньо подискутувати з важливих питань дошкільної освіти, продемонструвати знання і навички, отримані студентами за період дистанційного навчання в онлайн режимі за допомогою освітньої платформи Moodle.

Потрібно не забувати берегти здоров’я, дбати про позитивну атмосферу й радість спілкування в освітньому процесі педагогічного факультету!

Катерина Демчик,

кандидат педагогічних наук,

старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram