Home » #kpnu » ВІТАЄМО ПЕРШОКУРСНИКІВ !!!

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

ВІТАЄМО ПЕРШОКУРСНИКІВ !!!

День знань завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Цьогоріч для першокурсників вишу Днем знань і посвяти у студенти стало 15 вересня. Закінчилися хвилювання довгоочікуваного й невгамовного студентського життя…

Шлях до знань зі спеціальності «Дошкільна освіта» розпочали 27 майбутніх вихователів, які навчатимуться на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти (куратор – Г.П. Ватаманюк, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри).

Хвилююча мить єднання студентської родини відбулася під звуки Гімну України і продовжилася створенням квіткової мапи єднання, на якій кожен студент квітами символічних для українців кольорів – жовтого, блакитного та червоного позначав регіон, звідки приїхав. Квіти червоного кольору символізували біль за ті регіони, де зараз триває жорстока війна. Знаковим єднанням стали і жовто-блакитні ляльки-мотанки (кутасики), які подарували першокурсникам студенти 2 курсу.

Разом із вітальним і напутнім словом доктора педагогічних наук, декана педагогічного факультету Віктора ЛАБУНЦЯ, новоспечені огієнківці отримали квиток у майбутню професію шляхом кропіткої роботи на теренах педагогічної науки, з чим ми їх і вітаємо.

Нехай прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, навчання у виші буде успішним та приносить задоволення, нехай обрана професія буде завжди затребуваною, а роки студентства будуть насичені найяскравішими подіями, які буде приємно згадати до найменших дрібниць через багато-багато років!

Терпіння Вам та наполегливості, енергії та натхнення, вдачі та успіхів у міцному здоров’ї, МИРі, взаємоповазі, любові!

Професорсько-викладацький  склад кафедри