Home » #kpnu » НЕ ВТРАЧАЄМО ШАНСІВ ПІЗНАТИ ГЛИБШЕ

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

НЕ ВТРАЧАЄМО ШАНСІВ ПІЗНАТИ ГЛИБШЕ

10 жовтня 2023 року здобувачі освіти 2 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта DOL1-B22 групи відвідали міський центр дитячої та юнацької творчості з метою ознайомлення зі специфікою роботи зразкового лялькового гуртка «Рукавичка» (керівник Світлана БЕРЕЗОВСЬКА) в контексті вивчення освітньої компоненти «Організація театралізованої діяльності в закладі дошкільної освіти» (викладач Галина ВАТАМАНЮК). Зустріч із вихованцями гуртка та їхнім керівником залишила незабутні  враження, позитивні емоції, супер драйв.

Спочатку дивилися виставу за мотивами казки Г.Х. Андерсена «Дюймовочка», брали участь у веселих та патріотичних руханках разом із дітьми, потім приміряли ролі та елементи костюмів, вчилися вправляти  різними видами ляльок, по тому – ознайомилися  із наповненням театрального середовища «Рукавички», з’ясовували секрети успіху талановитого керівника гуртка.

Сумнівів у тому, що «краще один раз побачити, ніж 10 разів почути» після цього вже не було ні в кого.

Дякуємо адміністрації ЦДЮТ на чолі з директором Олександром ТКАЧУКОМ та Світлані Березовській за надану можливість зустрічі з прекрасним і корисним.