Home » #kpnu » Настановна конференція з виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти очної форми навчання

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Настановна конференція з виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти очної форми навчання

28 лютого 2024 року проведено настановну конференцію для здобувачів 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 012 Дошкільна освіта (очна форма навчання), які навчаються за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта. Логопедія. Конференцію було присвячено питанням організації та проходження
виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти.

Наталія БУРА, методист з практики педагогічного факультету, ознайомила здобувачів вищої освіти з розподілом їх у заклади дошкільної освіти та надала загальні настанови щодо прикріплення до баз практики.

Галина ВАТАМАНЮК, провідний фахівець з практики спеціальності «Дошкільна освіта», провела зі здобувачами вищої освіти інструктаж з техніки безпеки, ознайомила з особливостями роботи в закладах дошкільної освіти у воєнний час.

Тетяна ДУТКЕВИЧ розповіла здобувачам-практикантам про специфіку проведення психолого-педагогічних спостережень за дітьми, виявлення рівня психологічної готовності їх до навчання у школі, із особливостями виконання завдань з психології.
Мар’яна ГОРДІЙЧУК, керівник з педагогіки, пояснила специфіку виконання завдань з педагогіки та презентації їх на захисті практики.

Керівники з фаху, Тетяна БАБЮК, Ірина ГАЗІНА, Леся ГАЛАМАНЖУК, Катерина ДЕМЧИК, Наталія КАНЬОСА,  Іванна ПУКАС, Мар’яна ГОРДІЙЧУК, Галина ВАТАМАНЮК, ознайомили здобувачів вищої освіти з термінами проходження і програмою практики, вимогами до оформлення звітної документації, термінами її здачі тощо.