Home » #kpnu » Участь у сертифікованій програмі підвищення кваліфікації науково- педагогічних працівників «Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ»

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Участь у сертифікованій програмі підвищення кваліфікації науково- педагогічних працівників «Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ»

Завершилась участь у сертифікованій програмі підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ», реалізація котрої тривала з жовтня 2023 року по березень 2024 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Мета програми: удосконалення викладацької майстерності та розвиток професійних компетентностей науково-педагогічних працівників, необхідних для реалізації якісної освітньої діяльності в Університеті Огієнка. Модератором програми є
керівник навчально-методичного відділу, кандидат філологічних наук, доцент, доцент кафедри теорії та методик початкової освіти Наталія ГУДИМА.

Упродовж зустрічей учасники обговорювали важливі й актуальні теми щодо системи вищої освіти в Україні, сучасних методичних й організаційних підходів до вдосконалення професійного розвитку науково-педагогічних працівників, цифровізації вищої освіти, нормативно-правової бази університету, яка є ефективним чинником у якісній професійній діяльності тощо. Також звернули увагу на психолого-педагогічні складники професійної діяльності науково-педагогічних працівників.
На завершальній зустрічі сертифікати про підвищення кваліфікації отримали науково-педагогічні працівники кафедри: Ірина ГАЗІНА, кандидат педагогічних наук, доцент; Галина ВАТАМАНЮК, кандидат педагогічних наук, доцент; Катерина ДЕМЧИК, кандидат педагогічних наук, старший викладач.