Home » #kpnu » ІНСТРУКТИВНА НАРАДА З УПРАВЛІНСЬКО-МЕТОДИЧНОЇ ПРАКТИКИ

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

ІНСТРУКТИВНА НАРАДА З УПРАВЛІНСЬКО-МЕТОДИЧНОЇ ПРАКТИКИ

29 березня 2024 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти проведено інструктивну нараду з організації і проходження виробничої управлінсько-методичної практики в закладах дошкільної освіти здобувачами 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти, спеціальності «Дошкільна освіта». Терміни проходження практики – 01-26 квітня 2024 року. Платформа зустрічі – Google Meet.

Керівник практики зі спеціальності Ватаманюк Г.П (к.п.н., доцент) ознайомила студентів з метою, термінами та організаційними моментами проходження і захисту практики, правами й обов’язками студента-практиканта та керівників практики, наголосила на дотриманні трудової дисципліни у виробничих умовах, провела інструктаж з охорони праці і техніки безпеки життєдіяльності під час практики.

Керівники практики з фаху Гордійчук М.С. (к.п.н., доцент), Каньоса Н.Г. (к.пс.н., доцент), Галаманжук Л.Л. (д.п.н., професор) ознайомили присутніх зі змістовими модулями програми практики, етапами їх виконання, переліком звітної документації та вимогами до її оформлення, а також орієнтовними термінами здачі документації.

Про особливості надання консультацій під час  практики, співпрацю з адміністрацією ЗДО – баз практики, умови допуску до проведення залікових форм роботи розповіла Брозницька Т.М., асистент кафедри теорії та методик дошкільної освіти.

На завершення керівники практики побажали здобувачам освіти миру, здоров’я, плідної праці, взаєморозуміння і взаємоповаги з керівниками  від баз практики,  успішного її завершення.