Home » #kpnu » Участь науково-педагогічних працівників кафедри та здобувачів вищої освіти у методичному вебінарі  «Підтримка дітей і педагогів дошкілля в умовах війни»

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Участь науково-педагогічних працівників кафедри та здобувачів вищої освіти у методичному вебінарі  «Підтримка дітей і педагогів дошкілля в умовах війни»

У межах укладеного Меморандуму про співпрацю Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка із Всеукраїнським науково-методичним журналом «Дошкільне виховання» та журналом «Джміль» проведено методичний вебінар для викладачів та студентів спеціальності «Дошкільна освіта»; директорів, вихователів-методистів, вихователів, практичних психологів ЗДО; консультантів Центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

Так, 22 лютого 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри теорії та методик дошкільної освіти та здобувачі вищої освіти спеціальності «Дошкільна освіта» взяли участь у online-вебінарі «Підтримка дітей і педагогів дошкілля в умовах війни». Спікерами заходу виступили Юлія Журлакова – головна редакторка науково-методичного журналу «Дошкільне виховання», Ганна Остапенко – головна редакторка журналу «Джміль» та Наталя Людкевич – редакторка журналу «Джміль».

У межах зустрічі було обговорено низку цікавих проблем, а саме:

  1. Виклики сьогодення та інструменти сучасного педагога;
  2. Дієві практики самодопомоги та стабілізації емоційного стану дітей і дорослих (за матеріалами журналу «Дошкільне виховання»);
  3. Мистецтво як засіб підтримки та розвитку дошкільнят (за матеріалами журналу  «Джміль»);
  4. Обговорення актуальних питань, відповіді на запитання учасників.

Учасники вебінару мали змогу розширити й поглибити знання щодо організації освітнього процесу та підтримки дітей і педагогів дошкілля в умовах війни. Після виступу спікерів усі учасники мали можливість поставити запитання і отримати вичерпні відповіді на них.

Сподіваємося на подальшу співпрацю! Все буде Україна!