Home » #kpnu » Надходження навчально-методичних та наукових видань викладачів кафедри теорії та методик дошкільної освіти до читального залу педагогічного факультету

Надходження навчально-методичних та наукових видань викладачів кафедри теорії та методик дошкільної освіти до читального залу педагогічного факультету

Основне завдання читального залу педагогічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – забезпечення повного, якісного та оперативного бібліотечно-бібліографічного та інформаційного обслуговування студентів, магістрантів, аспірантів, професорсько-викладацького складу, співробітників ЗВО згідно з їх інформаційними запитами на основі широкого доступу до бібліотечних та інформаційних ресурсів. Бібліотечний фонд читального залу – один із найважливіших інформаційних ресурсів. Він постійно поповнюється новими підручниками, навчальними посібниками, науковими та художніми виданнями.

Кожного року бібліотекою К-ПНУ проводиться доброчинна акція «Подаруй бібліотеці книгу!» Викладачі кафедри теорії та методик дошкільної освіти є постійними дарувальниками навчально-методичних та наукових видань. Щиро дякуємо всім, хто дбає про поповнення бібліотечного фонду читального залу педагогічного факультету.

Із переліком подарованих видань можна ознайомитися на сайті бібліотеки Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, відвідавши віртуальну виставку «Книги в дарунок читальному залу педагогічного факультету».

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram