Home » #kpnu » «ВИШИВАНИЙ» ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

«ВИШИВАНИЙ» ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ

16 травня, здобувачі 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (денна форма навчання) звітували про результати проходження навчальної педагогічної практики в закладах дошкільної освіти, яка тривала 4 тижні з 15 квітня по 10 травня 2024 року. Базами практики були ЗДО Кам’янець-Подільської міської ради. Керівники практики – викладачі кафедри теорії та методик дошкільної освіти (Бабюк Т.Й., Ватаманюк Г.П., Галаманжук Л.Л., Гордійчук М.С., Демчик К.І., Каньоса Н.Г., Пукас І.Л.).

Керівник практики зі спеціальності Галина Ватаманюк привітала присутніх із Всесвітнім Днем вишиванки, коротко окресливши історію його виникнення, привітала із закінченням термінів практики, ознайомила із порядком денним, надала слово студентам.
У святковій атмосфері барвистих вишиванок майбутні вихователі щиро ділилися враженнями від практики, яку проходили у різних вікових групах: від раннього до старшого дошкільного віку, презентували відеоматеріали про роботу в кожній групі, демонстрували власне виготовлені дидактичні посібники (індивідуальне творче завдання), відповідали на численні запитання членів комісії по захисту практики, озвучували своє бачення вирішення різноманітних ситуацій в дитячому колективі та у взаєминах із колегами від ЗДО.

Впевненості на подальших етапах практичної підготовки у мирній країні побажала присутнім завідувачка кафедри Леся Галаманжук.