Home » #kpnu » АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ А. КОВАЛЮК В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

АПРОБАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ А. КОВАЛЮК В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Ефективність залучення здобувачів вищої освіти до науково-дослідної роботи залежить від мотивації, яка є її основою. У здобувачів Богдани ЯКОВЕЦЬ, Анни КОВАЛЮК, Ольги ЯВОРСЬКОЇ, Андрія КАПІТАНЧУКА мотивацією здійснення наукового дослідження, крім бажання знаходити та вирішувати педагогічні проблеми, стало виконання дослідження актуальних тем на замовлення закладів дошкільної освіти. В процесі апробації з метою інформування про результати виконаних наукового дослідження здобувач вищої освіти Анна КОВАЛЮК 4 жовтня 2024 року виступила перед педагогічними працівниками Комунального закладу «Заклад дошкільної освіти №59 Вінницької міської ради».

Кваліфікаційна робота А. КОВАЛЮК з теми «Організація туристично-краєзнавчої роботи з дітьми старшого дошкільного віку у закладі дошкільної освіти» під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента Тетяни БАБЮК присвячена дослідженню проблеми організації та проведення таких видів оздоровчо-краєзнавчої роботи як дитячий туризм та елементарне дитяче краєзнавство, обґрунтовано специфіку проведення туристично-краєзнавчої роботи у закладі дошкільної освіти, розкрито технологічні особливості організації колективної туристично-краєзнавчої роботи у закладі дошкільної освіти, виявлено та перевірено організаційно-педагогічні умови проведення туристично-краєзнавчої роботи з дітьми старшого дошкільного віку в ЗДО (на матеріалі м. Вінниці).

Обговорення було емоційним, вихователі жваво цікавилися результатами дослідження та апробували ряд завдань, які запропонувала здобувач у практичній частині дослідження. Зустріч відбулася у затишній, невимушеній, комфортній атмосфері, учасники отримали задоволення і колосальний заряд позитиву. Здобувач вищої освіти засвідчила, що результати дослідження будуть передані у методичний кабінет Комунального закладу «Заклад дошкільної освіти №59 Вінницької міської ради».

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook