Home » #Дошкільна_освіта » Звітна конференція з виробничої педагогічної практики в ЗДО (DO1-M22z)

Звітна конференція з виробничої педагогічної практики в ЗДО (DO1-M22z)

30 листопада 2022 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти про результати проходження виробничої педагогічної практика в закладах дошкільної освіти звітували магістранти 2 курсу спеціальності 012 Дошкільна освіта, які навчаються за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта (DO1–M22z група). Практика тривала 4 тижні (24.10 – 18.11). Керівництво практикою здійснювали Галаманжук Л.Л., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії та методик дошкільної освіти (фах); Кучинська І.О., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та управління навчальним закладом (дошкільна педагогіка); Дуткевич Т.В., кандидат психологічних наук, професор, професор і завідувач кафедри психології освіти (дитяча психологія).

Під час звіту майбутні вихователі та організатори дошкільної освіти доповідали про роботу, яку виконували під час практики – з дітьми, колегами, батьками, які миті їм найбільше запам’яталися, що вдавалося краще, а що гірше; розповідали про наукові і творчі напрацювання (статті, проєкти, моделі), демонстрували дидактичні  посібники та рекламні  ролики ЗДО-бази практики.

Заслухавши звіти та перевіривши звітну документацію, керівники практики позитивно оцінили її та нагадали про участь в анкетуванні, яке  проходять  студенти університету по закінченні практики.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram