Home » #kpnu » Звітна конференція з виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти здобувачів 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти

Звітна конференція з виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти здобувачів 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти

 

6 грудня 2022 року про результати виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти звітували здобувачі вищої освіти 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта денної форми здобуття освіти.

Учасники конференції заслухали звіти студентів та обговорили результати практики. Здобувачі поділилися своїми враженнями від перебування в ролі вихователя та спілкування з дошкільниками. Також студенти висловлювали думки щодо особливостей організації освітньої роботи з дітьми дошкільного віку, створення тематичних осередків у груповій кімнаті, організації співпраці з батьками дошкільників, розповіли про власний досвід роботи з дітьми, набуття практичних умінь та навичок. Усі студенти погодились з думкою, що педагогічна практика – це необхідна і важлива складова  професійного становлення вихователя дітей дошкільного віку.

Керівники практики зі спеціальності Каньоса Н.Г. та Газіна І.О., з психології Панчук Н.П., з педагогіки Кучинська І.О. підвели  підсумки роботи студентів на практиці, запропонували пройти анкету «Про проходження  практики».

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram