Home » #kpnu » ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНОЇ ПРАКТИКИ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНОЇ ПРАКТИКИ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

12 грудня 2022 року на базі кафедри теорії та методик дошкільної освіти проведено звітну конференцію з виробничої організаційно-методичної практики в закладах дошкільної освіти. Учасники конференції – здобувачі вищої освіти DО1-В19 групи та керівники практики: Галаманжук Л.Л., д.п.н., професор; Гордійчук М.С., к.п.н., доцент; Ватаманюк Г.П., к.п.н., ст. викл.; Демчик К.І., к.п.н., ст. викл.

Мета практики: формування у здобувачів вищої освіти системи професійних умінь і навичок, особистісних здібностей та якостей, необхідних для самостійного виконання ними функцій вихователя дітей дошкільного віку; формуванні фахової компетентності необхідних для організації роботи у закладах дошкільної освіти; методичному забезпеченні освітньо-виховного процесу та управлінні ним; підвищенні інтересу до професійно-організаторської діяльності, удосконалені організаційно-педагогічних навичок, умінні творчо застосовувати теоретичні та методичні знання в практичній діяльності.

Під час конференції студенти розповіли про проходження практики в умовах воєнного стану, поділилися власними враженнями, висловлювали думки та судження щодо особливостей організації освітньої роботи з дітьми різних вікових груп, роботи в методкабінетах закладів дошкільної освіти тощо. Презентували індивідуальні творчі завдання з практики.

Здобувачі вищої освіти висловлювались, що переконані в правильності вибору своєї майбутньої професії та наголошували, що даного виду практика – це наступний крок у професійному становленні сучасного педагога закладу дошкільної освіти.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram