Home » #kpnu » МИ ПОВЕРНУЛИСЯ!

МИ ПОВЕРНУЛИСЯ!

6 грудня на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася звітна конференція з проходження першої навчальної практики здобувачами вищої освіти 2 курсу спеціальності Дошкільна освіта, освітньо-професійна програма Дошкільна освіта. Логопедія.

Практика мала ознайомлювальний характер («Навчальна пропедевтична практика в закладах дошкільної освіти»), тривала лише 2 тижні: з 21 листопада по 02 грудня. За цей час здобувачі освіти-практиканти мали змогу ознайомитися зі специфікою організації педагогічного процесу в приватних закладах, що надають послуги з дошкільної освіти та закладах комунальної власності компенсуючого й загально-розвивального типу м. Кам’янця-Подільського та ознайомитися зі специфікою роботи вихователя дітей дошкільного віку.

Методичне керівництво практикою здійснювали викладачі кафедри – д.п.н., професор Галаманжук Л.Л., к.п.н., к.п.н., доцент Бабюк Т.Й., .п.н., доцент Газіна І.О., к.п.н. старший викладач Ватаманюк Г.П. Підготовчу документально-організаційну роботу здійснювала фахівець 1 категорії навчального відділу Роїк А.А.

Учасники конференції (студенти й викладачі) заслухали звіти-захисти результатів практики, прийняли звітну документацію, обговорили нюанси та пропозиції щодо покращення підготовки до звіту окремих студентів. Здобувачі  освіти, які перебувають на індивідуальній формі навчання і проходили практику в дистанційному режимі на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти, звітували у відеоформаті.

P.S. Багато приємних вражень, гарних відгуків про бази практики та керівництво з їх боку, змістовні презентації, цікаві дидактичні посібники та яскраві відеорепортажі спілкування з дітьми, -– все це мало місце на конференції і залишило свої сліди у фотозвіті до неї.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram