Home » #kpnu » УКЛІН ТОБІ, ГЕРОЮ!

УКЛІН ТОБІ, ГЕРОЮ!

14 лютого 2023 року студенти 1 курсу спеціальності «Дошкільна освіта» DOL1 групи доєдналися до онлайн зустрічі з Героєм України Дмитром Чавалахом (студент історичного факультету, хмельничанин). Організатори зустрічі – кафедра психології освіти. Дмитро зворушливо розповідав про жахіття війни з російським агресором, які довелося пережити, про те, якою ціною виборює волю український народ, які відчуття переповнюють душу кожного захисника при зустрічі з ворогом та після його знищення, про те, як потрібна психологічна підтримка на військовому і цивільному фронті, які труднощі виникають у психологів при подоланні психоемоційних криз військовослужбовців.

 

Подвиг героя… і всіх воїнів ЗСУ – яскравий приклад палкого патріотизму, великої волелюбності і незламності у боротьбі за ПЕРЕМОГУ. Ця зустріч надовго залишить слід у юних серцях студентів, почуте й обговорене на ній стане прикладом для наслідування.

Дякуємо Дмитру Чавалахову, дякуємо ЗСУ за те, що в нашому краї ми маємо змогу навчатися, кохатися і зустрічатися з такими гідними українцями.

Слава Україні! Героям Слава!

 

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram