Home » #kpnu » Настановна конференція з проходження навчальної педагогічної практики в закладах дошкільної освіти для здобувачів освіти 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою Початкова освіта

Настановна конференція з проходження навчальної педагогічної практики в закладах дошкільної освіти для здобувачів освіти 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою Початкова освіта

2 квітня 2023 року на платформі Google Meet відбулась настановна конференція щодо проходження навчальної педагогічної практики в закладах дошкільної освіти здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою Початкова освіта.

Навчальна педагогічна практика майбутніх вихователів закладу дошкільної освіти є необхідною складовою освітнього процесу і слугує формуванню у здобувачів вищої освіти цілісного уявлення про освітній процес в сучасному закладі дошкільної освіти і діяльність вихователя як головного організатора освітнього процесу; оволодінню сучасними методами та формами організації освітнього процесу в групах раннього та дошкільного віку, формуванню професійних умінь, необхідних для догляду, розвитку, навчання та виховання дітей дошкільного віку, поглибленню знань здобувачів з фахових дисциплін через практичну підготовку.

Керівник практики з фаху Бабюк Т.Й. ознайомила здобувачів вищої освіти з метою, змістом роботи та етапами практики, переліком звітної документації та вимогами щодо її оформлення, термінами здачі. Присутні обговорили зміст й організаційний план роботи, ознайомилися з порядком ведення щоденників і робочих зошитів практики, спостережень і нотаток тощо.

Керівник практики зі спеціальності Ватаманюк Г.П. ознайомила присутніх з організаційними умовами проходження практики, провела інструктаж з техніки безпеки життєдіяльності у цей період, звернула увагу на дотримання правил безпеки в умовах воєнного стану.

Керівники практики  побажали студентам  успішного проходження практики та творчого виконання поставлених завдань.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram