Home » #kpnu » ВЖЕ Й  В  РОЛІ УПРАВЛІНЦІВ  ПОБУВАЛИ

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

ВЖЕ Й  В  РОЛІ УПРАВЛІНЦІВ  ПОБУВАЛИ

20 червня 2023 року здобувачі вищої освіти 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми  навчання  (DO1-M22z група) звітували про результати  виробничої управлінсько-методичної практики в закладах дошкільної освіти Керівник практики з фаху Галаманжук Л.Л. привітала із закінченням практики та зазначила, що завдання практики виконано здобувачами вищої освіти на належному  рівні.

Учасники конференції заслухали звіти та обговорили результати захисту практики. Здобувачі вищої освіти  поділилися своїми враженнями від перебування в ролі директора (завідувача) та  методиста закладу дошкільної освіти, спілкування з колегами, дошкільниками та їх батьками. Також із захопленням розповідали про набутий професійний досвід, про те, що вдавалося, над чим більше доводилося працювати, щоб досягти гарних результатів.

Керівник практики зі спеціальності Ватаманюк Г.П підвела  підсумки роботи здобувачів на практиці, запропонувала пройти опитування здобувачів вищої освіти    К-ПНУ через “Анкету для студентів, які пройшли практику” .