Home » #kpnu » Захист виробничої дослідницько-педагогічної практики в закладах дошкільної освіти (заочна форма здобуття вищої освіти)

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Захист виробничої дослідницько-педагогічної практики в закладах дошкільної освіти (заочна форма здобуття вищої освіти)

22 листопада 2023 року у режимі відеоконференції за допомогою платформи Google Met відбувся захист виробничої дослідницько-педагогічної практики в закладах дошкільної освіти  зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми здобуття вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта (DO1-M22z).

У ході проходження практики студенти мали можливість систематизувати, розширити й закріпити теоретичні знання у галузі наукових досліджень  актуальних проблем дошкільної освіти, набути уміння здійснювати пошукову та дослідницьку діяльність.

Сформовані звіти та супровідні матеріали свідчать про успішне проходження виробничої практики та виконання індивідуальних завдань здобувачами освіти.

Вітаємо студентів з успішним завершенням дослідницько-педагогічної практики в закладах дошкільної освіти та бажаємо подальших досягнень у навчанні та професійному розвитку!