Home » #kpnu » НА СТАРТІ – «ВИРОБНИЧА ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНА ПРАКТИКА В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

НА СТАРТІ – «ВИРОБНИЧА ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНА ПРАКТИКА В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ»


02 лютого 2024 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася інструктивна нарада з питань проходження виробничої організаційно-методичної практики в закладах дошкільної освіти. Учасники заходу – здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання 3 і 4 курсів, а саме: DO1-B20z групи (освітньо-професійна програма «Дошкільна освіта» і DOLms1-B21z групи (освітньо-професійна програма «Дошкільна освіта. Логопедія» та керівники практики від університету – Брозницька Таїсія Миколаївна, асистент кафедри, Гордійчук М.С., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри, Ватаманюк Г.П., кандидат педагогічних наук, доцент, старший викладач кафедри – керівник практики зі спеціальності. Формат зустрічі – відеозв’язок на платформі Google Meet.

Ватаманюк Г.П. ознайомила здобувачів освіти з термінами проходження виробничої організаційно-методичної практики в закладах дошкільної освіти, її керівниками від університету, метою, завданнями, етапами реалізації завдань, провела інструктаж з охорони праці й техніки безпеки життєдіяльності, наголосила на дотриманні трудової дисципліни і вимог безпеки в умовах воєнного стану. Брозницька Т.М. розповіла присутнім про специфіку роботи вихователя-методиста в закладі дошкільної освіти, конкретизувала виконання завдань практики за змістовими модулями та етапами їх реалізації. Гордійчук М.С. озвучила перелік звітної документації та вимоги до її оформлення, назвала орієнтовні терміни її здачі.

Фахівець І категорії навчального відділу Бура Н.О. подякувала здобувачам освіти за своєчасно надіслані договори, укладені між університетом та базами практик, звернула увагу на важливість правильності оформлення узагальненого щоденника та звіту, як основних документів, що зберігаються в університеті.

Керівники практики побажали майбутнім вихователям мирного неба, вдалого старту і плідної праці на теренах українського дошкілля, успішного завершення практики та її захисту.