Home » #kpnu » Настановна конференція з виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Настановна конференція з виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання

2 лютого 2024 року проведено настановну конференцію для здобувачів 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 012 Дошкільна освіта (заочна  форма навчання), які навчаються за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта. Логопедія, а також для 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 012 Дошкільна освіта (заочна  форма навчання), які навчаються за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта (на основі ОКР «молодший спеціаліст). Конференцію було присвячено питанням організації та проходження виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти.

Галина ВАТАМАНЮК кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти, провела зі здобувачами вищої освіти інструктаж з техніки безпеки, ознайомила з особливостями роботи в закладах дошкільної освіти у воєнний час, надала загальні настанови щодо прикріплення практикантів до баз практики.

Тетяна ДУТКЕВИЧ розповіла здобувачам-практикантам про специфіку проведення психолого-педагогічних спостережень за старшими дошкільниками, виявлення рівня психологічної готовності дітей до школи та із особливостями виконання завдань з психології.

Керівники з фаху, Катерина ДЕМЧИК й Іванна ПУКАС, ознайомили здобувачів вищої освіти з термінами проходження і програмою практики, вимогами до оформлення звітної документації, термінами її здачі тощо.