Home » #kpnu » Внутрішня академічна мобільність здобувачів вищої освіти за освітньою програмою другого (магістерського) рівня освіти за спеціальністю «Дошкільна освіта» у Волинському національному університеті імені Лесі Українки

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Внутрішня академічна мобільність здобувачів вищої освіти за освітньою програмою другого (магістерського) рівня освіти за спеціальністю «Дошкільна освіта» у Волинському національному університеті імені Лесі Українки

Академічна мобільність стає дедалі популярнішою, оскільки дає можливість розширити освітні можливості, інтелектуальне зростання, формування нових компетентностей здобувачів вищої освіти, що у майбутньому розширить можливості працевлаштування. Діючі угоди між університетами про співпрацю в рамках внутрішньої академічної мобільності дають можливість Університету Огієнка бути їх активним суб’єктом.

У межах реалізації програми внутрішньої академічної мобільності на підставі укладених угод та наказу по університету з 12 лютого 2024 року розпочалося навчання здобувачів освіти 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Дошкільна освіта» Ольги ЯВОРСЬКОЇ та Дарини ОШУРКО у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. Студентки вивчатимуть навчальну дисципліну «Організаційно-управлінська діяльність в дошкільній освіті» (викладач – доктор педагогічних наук, професор Семенов О.С.).

В цей період також за програмою внутрішньої академічної мобільності до освітнього процесу нашого факультету долучились здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти з Луцька Олена ДЕМЧУК, Руслана СКЛЕЗЬ та Аліна ПАЛЕЦЬКА, які вивчатимуть навчальну дисципліну «Організація управління дошкільною освітою» (викладач – кандидат педагогічних наук, доцент Газіна І.О.).

14 лютого 2024 р. відбулася зустріч у режимі відеоконференції, у ході якої здобувачі освіти, викладачі, гаранти освітніх програм обговорили особливості реалізації освітніх програм, нагальні питання організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання. Викладачі ознайомили здобувачів із основними положеннями робочих програм з навчальних дисциплін, очікуваними результатами їх вивчення, формами навчальної діяльності та підсумкового контролю.

Дякуємо керівництву університету-партнеру та особисто завідувачу кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти, д.п.н., професору Олександру СЕМЕНОВУ за надання можливості нашим здобувачам освіти отримати доступ до якісної освіти та здобути важливі навички і знання, які знадобляться у професійній діяльності.