Home » #kpnu » Співпраця в дії. Виставка педагогічних ідей та інновацій «Педагогічна палітра дошкілля – 2024»

Співпраця в дії. Виставка педагогічних ідей та інновацій «Педагогічна палітра дошкілля – 2024»

З метою сприяння обміну досвідом, пошуку педагогічних ідей щодо модернізації та вдосконалення змісту дошкільної освіти, активізації  професійного зростання педагогів ЗДО, впровадження сучасних інноваційних моделей в освітній процес, 30 січня 2024 року в управлінні освіти і науки відбулася презентація посібників педагогічних працівників закладів дошкільної освіти громади, поданих на виставку педагогічних ідей та інновацій «Педагогічна палітра дошкілля – 2024», до складу якої увійшла викладачка кафедри теорії та методик дошкільної освіти, кандидат психологічних наук, доцент Наталія КАНЬОСА.

Цьогоріч було презентовано 96 робіт у сімнадцяти номінаціях. Найбільше робіт представлено у номінаціях «Мовлення дитини» та «Спеціальна освіта. Інклюзивне навчання». Під час роботи виставки педагоги змогли ознайомитись із кращим педагогічним досвідом колег, продемонструвати свої розробки. Зміст представлених робіт розкривається багатьма можливостями у застосуванні та реалізації сучасних підходів до організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти територіальної громади. Кращі матеріали рекомендовано для участі в обласному педагогічному конкурсі-виставці «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування – 2024».

З 01 по 09 лютого 2024 року члени експертної комісії проведуть оцінку поданих матеріалів. Кращі роботи будуть занесені до каталогу педагогічного досвіду громади та надсилаються для участі в обласній виставці педагогічних ідей та інновацій. Серед експертів виставки була викладачка кафедри теорії та методик дошкільної освіти, кандидат психологічних наук, доцент Наталія КАНЬОСА.

Виставка педагогічних ідей та інновацій стала ще однією сходинкою для удосконалення професійних компетентностей педагогів Кам’янеччини.

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook