Home » #kpnu » Звітна конференція за результатами виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти (РO1-В20z)

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

Звітна конференція за результатами виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти (РO1-В20z)

26 березня 2024 року про результати виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти звітували здобувачі вищої освіти 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта заочної форми здобуття освіти.

Учасники конференції заслухали звіти студентів та обговорили результати практики. Своїми враженнями від перебування в ролі вихователя та спілкування з дошкільниками поділилися Олександра Данчук, Наталія Крояло, Таїсія Григорчук, Галина Рябая та ін.

Також студенти висловлювали думки щодо особливостей організації освітньої роботи з дітьми дошкільного віку, створення тематичних осередків у груповій кімнаті, організації співпраці з батьками дошкільників, розповіли про власний досвід роботи з дітьми, набуття практичних умінь та навичок. Олександра Данчук представила відеоролик з виготовлення валентинки із сюрпризом – новий вид творчої взаємодії з батьками. Усі студенти погодились з думкою, що педагогічна практика – це необхідна і важлива складова професійного становлення вихователя дітей дошкільного віку.

Керівники практики привітали студентів із завершенням виробничої практики, проаналізували та прокоментували перебіг та результати практики, підвели підсумки роботи студентів на практиці, запропонували пройти анкету «Про проходження практики» на сайті університету.