Home » #kpnu » ЗВІТУВАЛИ ПРО ВИРОБНИЧУ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНУ ПРАКТИКУ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

ЗВІТУВАЛИ ПРО ВИРОБНИЧУ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНУ ПРАКТИКУ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

26 березня 2024 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася звітна конференція з питань проходження виробничої організаційно-методичної практики в закладах дошкільної освіти для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання 3 і 4 курсів, а саме: DO1-B20z групи (освітньо-професійна програма «Дошкільна освіта» і DOLms1-B21z групи (освітньо-професійна програма «Дошкільна освіта. Логопедія».

Керівники практики від університету – Брозницька Таїсія Миколаївна, асистент кафедри, Гордійчук М.С., к.п.н., доцент кафедри, голова комісії Галаманжук Л.Л. д.п.н. професор, завідувач кафедри та керівник практики зі спеціальності Ватаманюк Г.П. заслухали звіти здобувачів освіти, обговорили результати практики, проаналізували стан звітної документації, оцінили і зарахували практику. Здобувачі освіти обмінялися враженнями, розповіли про свої досягнення і труднощі, з яким пересікалися, висловили вдячність керівникам практики від бази практики та випускової кафедри за наставництво, допомогу і підтримку в оволодінні вміннями виконувати функції старшого вихователя-методиста.

Фахівець І категорії навчального відділу Бура Н.О. та завідувач методичного відділу заочної форми здобуття освіти Козак А.В. підтвердили наявність основної звітної документації та своєчасність її здачі.