Home » 2024 » Серпень

Monthly Archives: Серпень 2024

Вийшло друком

Методичні рекомендації з практичної підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта галузі знань 01 Освіта / Педагогіка: навчально-методичний посібник [Електронний ресурс] / уклад. Н.Г.Каньоса, Т.Й.Бабюк. Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2024. 240 c. (більше…)

Долучились до обговорення нового Закону України «Про дошкільну освіту» 


14 серпня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри долучились до онлайн-зустрічі «Вивчаємо новий Закон України «Про дошкільну освіту»», яка транслювалась за допомогою популярного відеохостингу Youtube.

Під час зустрічі відбувалось обговорення аспектів законодавства у сфері дошкільної освіти, зокрема про: нові засади державної політики у сфері дошкільної освіти; розширення можливостей та гарантій для здобуття дошкільної освіти усіх дітей з урахуванням потреб та здібностей, зокрема дітей з особливими освітніми потребами, дітей внутрішньо переміщених родин; нові
підходи до трудових відносин в закладах дошкільної освіти та гарантії для педагогічних працівників; розвиток безпечного освітнього середовища.
(більше…)

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook