Home » #kpnu » ВІДКРИВАЄМО ЗАВІСУ У СВІТ ОБРАНОЇ ПРОФЕСІЇ

ВІДКРИВАЄМО ЗАВІСУ У СВІТ ОБРАНОЇ ПРОФЕСІЇ

3 жовтня 2024 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася зустріч здобувачів вищої освіти 2 курсу денної форми здобуття освіти, спеціальності «Дошкільна освіта», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Дошкільна освіта. Логопедія» з вихователем-методистом ЗДО №3 «Усмішка» Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області Марією ЯВОРСЬКОЮ.

Зустріч проведено з метою ознайомлення зі специфікою організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти різних типів, що є одним із завдань навчальної пропедевтичної практики в закладах дошкільної освіти, на якій зараз перебувають студенти.

Марія Михайлівна змістовно, доступно, цікаво, з великою любов’ю до дітей і своєї роботи розповіла присутнім про ЗДО «Усмішка», про вихованців, педагогічний колектив та співпрацю з батьками, про режим роботи садка, ранжування груп із врахуванням діагнозу, їх наповнюваність тощо, продемонструвала відеофрагменти логопедичних занять в садку, свят, робочі фото педагогічного колективу, який вже багато років працює над проблемою вдосконалення роботи з дітьми з особливими потребами.

Дякуємо Марії Михайлівні за захопливу зустріч, за її безмежну любов до дітей і бажання наповнити цією любов’ю серця майбутніх педагогів.

Здобувачі освіти та науково-педагогічний колектив
кафедри теорії та методик дошкільної освіти.

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook