Home » Актуальні питання дошкільної освіти » Дебют у педагогічну професію

Дебют у педагогічну професію

11 березня 2021 року студенти 2 курсу спеціальності «Дошкільна освіта» звітували про результати проходження навчальної педагогічної практики в групах раннього віку. Базами практик стали заклади дошкільної освіти міста Кам’янця-Подільського – Довжоцький ЗДО «Веселка», ЗДО №8 «Колосок» та ЗДО №19 «Калинка».
На звітній конференції студенти доповіли про стан виконання програмових завдань з практики, поділилися враженнями від спілкування з дітьми й наставниками, обмінялися думками з приводу обраної професії та зі спецтфіки орнанізації освітнього процесу в групах раннього віку. Також було презентовано дидактичні посібники, спрямовані на сенсорний розвиток дітей раннього віку, що було творчим завданням навчальної практики.
Керівники практик з фаху – к.п.н., доцент Гордійчук М.С., к.п.н., старший викладач Ватаманюк Г.П. та з психології – к.псих.наук, доценти – Столяренко О. Б. та Дорофей С.В. привітали студентів із дебютом на педагогічній ниві й успішним захистом практики, наголосили на важливості обраної професії для суспільства й ролі практики у становленні фахівця.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram