Home » #kpnu » Звітна конференція за результатами проходження виробничої практики в закладах дошкільної освіти (PO1-M21)

Звітна конференція за результатами проходження виробничої практики в закладах дошкільної освіти (PO1-M21)

25 листопада 2022 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася звітна конференція за результатами проходження виробничої практики в закладах дошкільної освіти студентами 2 курсу (PO1-M21 групи) ІІ (магістерського) ступеня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта, які навчаються за освітньо-професійною програмою Початкова освіта. Керівництво практикою здійснювали: Галаманжук Л.Л., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії та методик дошкільної освіти (фах); Кучинська І.О., доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та управління навчальним закладом (дошкільна педагогіка); Панчук Н.П., кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри психології освіти (дитяча психологія).

У своїх звітах магістерки розповіли про виконувану роботу з опанування додаткової спеціальності «Дошкільна освіта» упродовж 4 тижнів (31.10 – 25.11), поділилися враженнями від перебування в ролі вихователя, відмітили відмінні, від початкової школи, особливості освітньо-виховного процесу в закладі дошкільної освіти, висловили думку про значимість дошкільної ланки освіти у підготовці до школи та роль теоретичних знань у практичній діяльності. Усні звіти супроводжувалися фото, демонстрацією виконаних індивідуальних науково-дослідних (творчих) завдань тощо. На конференцію було представлено пакети звітної документації, яку керівники практики мали змогу переглянути й оцінити.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram