Home » #kpnu » НА ПРАКТИКУ ВПЕРШЕ

НА ПРАКТИКУ ВПЕРШЕ

 

21 листопада 2022 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася настановна конференція з проходження навчальної пропедевтичної практики в закладах дошкільної освіти для здобувачів вищої освіти 2 курсу DOL1-B21 і DOL2-D21 і груп денної форми навчання. Програмою практики, яка триватиме упродовж 2 тижнів (21 листопада – 02 грудня 2022 року) передбачено ознайомлення з особливостями освітньо-виховного процесу різних типів закладів дошкільної освіти, вивчення особливостей їх функціонування та ознайомлення зі специфікою роботи вихователя дітей дошкільного віку.

Керівник практики зі спеціальності Ватаманюк Г.П. ознайомила здобувачів освіти із програмою практики та графіком її відвідування, провела інструктаж з охорони праці і техніки безпеки життєдіяльності, розповіла про організаційні умови практики, яка проводиться на кафедрі вперше, оприлюднила графік відвідування різних типів закладів у перший тиждень роботи. Також здобувачів було ознайомлено з переліком звітної документації, вимогами до її оформлення та орієнтовними термінами здачі.

Спеціаліст навчального відділу Роїк А. А. ознайомила здобувачів вищої освіти з розподілом по базах практики (ЗДО міста), прокоментувала документальний аспект організації практики.

У цей же день здобувачі 2 курсу DOL1-B21 і DOL2-B21 ознайомилися зі специфікою освітньо-виховного процесу приватного садочка сімейного типу з елементами фінської системи навчання – «Радість», який знаходиться за адресою вул. Суворова 19а. Засновниця й очільниця закладу – Аня СЛОБОДЯН.

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook