Home » #kpnu » Вітаємо із захистом магістерських дипломних робіт

Вітаємо із захистом магістерських дипломних робіт

27-28 грудня 2022 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбувся захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти, які навчались за освітньою програмою «Дошкільна освіта» денної та заочної форм навчання. Захист робіт проводився комбінованим способом:  наживо та в онлайн форматі за допомогою Google Meet.

Магістранти на високому рівні доповідали і презентаційно відображали результати наукових досліджень із актуальних проблем дошкільної освіти: формування основ економічної культури дошкільників засобами дидактичних ігор, формування соціальної компетентності старших дошкільників у предметно-розвивальному середовищі закладу дошкільної освіти, розвиток творчих здібностей дітей старшого дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти, шляхи виховання самостійності у дітей старшого дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти, формування фізичної культури дітей у закладі дошкільної освіти засобами персоналізованого підходу та багато інших.

Усі магістерські роботи виконані на високому рівні, магістранти впевнено та фахово захистили власні дослідження і отримали високі оцінки.  Комісія відзначила відмінну підготовку магістрантів: Ольги Васюти, Алли Барбелюк, Лілії Куніциної, Олени Шуварської, Софії Кумки, Христини Куркіної, Ярослави Гаврилової, Юлії Рибян.

Шановні випускники, вітаємо зі знаковою подією у житті – завершенням навчання! Нехай диплом магістра залишається для вас не просто документом про вищу освіту, а й предметом гордості та надійним провідником на професійному шляху. Колектив кафедри впевнений, що на ваших шляхах ще багато перемог, нових проектів, нових досягнень! Миру та Перемоги! Хай усе збувається!

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram