Home » #kpnu » ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми наступності дошкільної і початкової освіти»

ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми наступності дошкільної і початкової освіти»

Шановні колеги! Запрошуємо вас взяти участь у роботі ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми наступності дошкільної і початкової освіти», яка відбудеться 5 – 6 квітня 2023 року у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка за ініціативи кафедри теорії та методик дошкільної освіти.

До участі у конференції запрошуються фахівці дошкільної, початкової, спеціальної, інклюзивної освіти, науково-педагогічні працівники, педагоги ЗДО і ЗЗСО, здобувачі вищої освіти, аспіранти, усі зацікавлені особи.

Робочі мови конференції: українська, англійська, німецька, польська.

 

Напрями роботи конференції

  1. Психолого-педагогічний супровід освітньої діяльності дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в умовах воєнного стану.
  2. Реалізація принципу наступності дошкільної та початкової освіти в практиці роботи закладів освіти.
  3. Дидактико-методичний аспект впровадження компетентнісного підходу в дошкільній та початковій освіті.
  4. Наступність між дошкільною і початковою освітою в умовах інклюзії.
  5. Професійна підготовка фахівців дошкільної та початкової освіти.

Інформаційний лист

Усі учасники конференції отримають електронні сертифікати про участь у конференції та програму конференції. Матеріали конференції будуть опубліковані у електронному збірнику матеріалів конференції «Актуальні проблеми наступності дошкільної і початкової освіти» та розміщені на сайті кафедри теорії та методик дошкільної освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за покликанням https://kdpo.kpnu.edu.ua/mizhnarodna-naukovo-praktychna-konferentsiia-aktualni-problemy-nastupnosti-doshkilnoi-i-pochatkovoi-osvity/ 

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram