Home » #kpnu » Звітна конференція з виробничої управлінсько-методичної практики в закладах дошкільної освіти здобувачів освіти 1 курсу ІІ (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання

Звітна конференція з виробничої управлінсько-методичної практики в закладах дошкільної освіти здобувачів освіти 1 курсу ІІ (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання

 

12 квітня 2023 року про результати  виробничої управлінсько-методичної практики в закладах дошкільної освіти звітували здобувачі освіти 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти  (DO1-M22) спеціальності 012 Дошкільна освіта (денна форма навчання), які навчаються за освітньо-професійною програмою Дошкільна освіта. Керівник практики з фаху Каньоса Н.Г. привітала із закінченням практики та зазначила, що завдання виконані здобувачами вищої освіти на високому і достатньому рівнях.

Учасники конференції заслухали звіти студентів та обговорили результати практики. Здобувачі поділилися своїми враженнями від перебування в ролі директора (завідувача) та  методиста закладу дошкільної освіти, спілкування з колегами, з дошкільниками та їх батьками. Такод із захопленням розповідали про враження від практики, набутий професійний досвід, про те, що вдавалося, над чим більше доводилося працювати, щоб досягти гарних результатів.

Керівник практики зі спеціальності Каньоса Н.Г. підвела  підсумки роботи здобувачів на практиці, запропонувала пройти опитування здобувачів вищої освіти    К-ПНУ через “Анкету для студентів, які пройшли практику” 

 

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram