Home » #kpnu »

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram

10 жовтня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Дошкільна освіта. Логопедія» кандидата педагогічних наук, доцента кафедри теорії та методик дошкільної освіти Ірини ГАЗІНОЇ зі  здобувачами  першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 012 Дошкільна освіта, які вступили на перший курс.

Окрім гаранта, на зустрічі були присутні фахівці з групи забезпечення:  Галина ВАТАМАНЮК, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти, Катерина ДЕМЧИК, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти, Іванна ПУКАС, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії та методик дошкільної освіти.

Під час зустрічі гарант освітньої програми Газіна Ірина Олександрівна ознайомила  студентів з особливостями освітньої програми, за якою вони навчатимуться, розповіла про мету, структурну побудову та наповнюваність програми освітніми компонентами. Окрім того, гарант вказаної програми звернула увагу на алгоритм обрання дисциплін вільного вибору. .

Особливу увагу було приділено питанню щодо можливості здобувачів брати активну участь у покращенні та вдосконалені освітньої програми шляхом внесення відповідних пропозицій.

Ірина Олександрівна побажала студентам успіхів у навчанні та запропонувала активно долучатися до покращення освітньо-професійної програми і студентського життя університету.