Home » #kpnu » ЗВІТУЄМО ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРАКТИКИ

ЗВІТУЄМО ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРАКТИКИ

23 листопада 2023 року на кафедрі теорії та методик дошкільної освіти відбулася звітна конференція за підсумками проходження виробничої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти здобувачами 1 курсу другого (магістерського ) рівня вищої освіти заочної форми навчання (група DO1-М23z; платформа Google Meet). Тривалість практики 3 тижні (23 жовтня– 11 листопада). Керівництво практикою здійснювали: Леся Галаманжук, доктор педагогічних наук, професор (фах і дошкільна педагогіка) та Тетяна Дуткевич, кандидат психологічних наук, професор (дитяча психологія).

Здобувачі освіти доповідали про проведену роботу під час практики, ділилися враженнями про вихованців, матеріально-технічне й методичне забезпечення баз практики, обмінювалися думками щодо виконання її завдань на рівні закладу, а не в конкретній віковій групі, та щодо спілкування з вихованцями й педагогічним колективом ЗДО, демонстрували свої успіхи й досягнення у презентаціях Power Point. Особливо цікавими для здобувачів освіти були завдання, які стосувалися проведення екскурсій з дітьми дошкільного віку, вивчення і проєктування гурткової роботи в ЗДО, проведення інтерактивних форм роботи з педагогами та батьками, створення реклами ідеального закладу дошкільної освіти (індивідуальне творче завдання), завдання з психології, – про що вони захопливо розповідали.

Керівники практики з фаху та психології відзначили відповідальне ставлення здобувачів освіти до своїх обов’язків під час практики, своєчасну здачу звітної документації, готовність до звіту і його зміст, відзначили кращі виступи-захисти таких здобувачів освіти як Вальковська І., Завертяєва К., Войцеховська В., виголосили результати оцінювання.

Ми в соціальних мережах

Instagram

Facebook