Home » Актуальні питання дошкільної освіти » Звітна конференція виробничої організаційно-методичної практики в ЗДО

Звітна конференція виробничої організаційно-методичної практики в ЗДО

14 грудня 2021 року на базі кафедри теорії та методик дошкільної освіти проведено звітну конференцію з виробничої організаційно-методичної практики в закладах дошкільної освіти. Учасники конференції – здобувачі вищої освіти 4 курсу заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта, керівник практики з фаху кандидат психологічних наук Каньоса Н.Г.

Мета практики: полягає у формуванні фахової компетентності, професійної майстерності студентів, реалізації знань та умінь, необхідних для організації роботи у закладах дошкільної освіти; методичному забезпеченні освітньо-виховного процесу та управлінні ним; підвищенні інтересу до професійно-організаторської діяльності, удосконалені організаційно-педагогічних навичок, умінні творчо застосовувати теоретичні та методичні знання в практичній діяльності.

Під час конференції студенти поділилися власними враженнями, висловлювали думки та судження щодо особливостей організації освітньої роботи з дітьми дошкільного віку, створення тематичних осередків у груповій кімнаті. Розповіли про власний досвід роботи з дітьми, набуттям практичних умінь та навичок. Усі студенти погодились з тієї думкою, що педагогічна практика – це важливий крок у професійному становленні вихователя закладу дошкільної освіти.

Ми в соціальних мережах

Facebook

Instagram